FireFox 4.0 dėl nežinomų priežasčių vėluoja

Šių metų sausį Mozilla bendruomenė dievagojosi ir paprašė atleisti dėl to, jog vėluoja su ketvirtosios kartos FireFox interneto naršyklės pristatymu. Ji mus patikino, kad FireFox 4.0 versija pasirodys vasario pabaigoje, bet vargu ar taip nutiks.

Mozilla ir vėl pranešė, kad atrado klaidų, kurias reikėtų pataisyti. Tai reiškia, kad dar viena Release Candidate versija mus pasieks kitą penktadienį, tiksliau vasario 25 dieną, o tai reiškia, kad pilnos versijos ankščiau kovo vidurio vargu ar sulauksime.

Visgi po FireFox 4.0 išleidimo Mozilla naudos kitokią plėtojimo strategiją ir pristatys naujos kartos naršykles žymiai greičiau. Kiek greičiau? Spręskite patys: FireFox 5, FireFox 6 ir FireFox 7 pasirodys dar šiais metais. Gana greitai, tiesa?

6 Komentarai

  1. adijux parašė:

    Tai Firefox dabar irgi štampuos versijas panašiai kaip Google Chrome? Įdomiai jie čia sugalvoję..

  2. SB parašė:

    Adijux>Jo, atrodo. Keistas sprendimas. Reikes ir MS ta pati daryt.

  3. Saydo parašė:

    Netikiu, kad Firefox 6 ar 7 pasirodys dar šiais metais. Kokia iš to nauda? Tipo, jie greičiau dirbs? Db naudoju Firefox 4 beta 11, ji jau beveik nebeturi klaidų, taigi nematau bėdos, kad galutinė versija vėluoja. Geriau vėliau, bet neskubant ir be klaidų.

  4. Atavar parašė:

    O kas trukdo isleisti, kad ir 50 versiju per metus laiko? minorini bugfix\’a isleidai, ir wa jums FF v.5, uz menesio dar koki updeit\’a nereiksminga, ir se jums FF v.6…
    Tiesiog uzsikrete Chrome populizmu, blogas pavyzdys uzkreciamas. Bet vartotojams patinka, \"taip nerealiai greit pletojams ir isleidziamas softas\"

  5. Vaidas parašė:

    Gryna opera tik, kad oranzine. 🙁

  6. Recon24 parašė:

    Tu versiju kaitaliojimas grynai marketingas, kitaip ir nepavadinsi. Zaliems kurie nesupranta nieko tai atrodo, kad jau naujas skaiciukas atsirado tai jau reikia siustis ir bandyti, o i koki changelog\’a net nepasiziuri.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.