„Gearbest“ parduotuvėje – rudeninio derliaus nurinkimas

„Gearbest“ negali skųstis rengiamais išpardavimais – vienas keičia kitą, tačiau beprasidedantis naujausias pavadinimu „Autumn Bumper Harvest“ pasirengęs pasiūlyti keletą naujovių ar bent rečiau taikomų ypatybių. Į išparduodamų prekių sąrašą gali pakliūti tos, kurios socialiniame tinkle surinks reikiamą pasidalinimų skaičių, be to, kuo daugiau kartų bus pasidalinta, tuo prekės kaina taps mažesnė.

Išpardavimo metu taip pat egzistuos laimingieji krepšeliai (angl. Lucky Bags), kuriuose bus ne tik  nežinomas skaičius prekių, bet pirkėjas net nežinos kokiam gamintojui bei kategorijai priklauso supakuotos prekės. Kvepia rizika, tačiau tokie krepšeliai neturėtų būti brangūs. Išpardavimo metu įsigijusiems produkcijos parduotuvė ruošiasi pasiūlyti ypač mažas kainas įvairiems aksesuarams, pavyzdžiui, tripodams ar į ausis statomoms ausinėms.

Kaip visada akcijinių prekių kiekis yra ribotas, o kaina keičiasi diena iš dienos, todėl būtina įdėmiai sekti „Autumn Bumper Harvest“ paskyrą iki pat rugsėjo 16 dienos, kuomet šis išpardavimas baigsis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.