Kur dingo partnerių patobulintos „RX Vega“ vaizdo plokštės?

Rugsėjis jau pajudėjo link savo pabaigos, bet niekur negalime pamatyti AMD partnerių patobulintų „Radeon RX Vega“ vaizdo plokščių. Tai gan keista, nes „RX Vega“ išleidimo metu buvo žadama, kad pagerintos vaizdo plokštės pasirodys rugsėjo viduryje.

„Asus“ buvo pirmieji, kurie parodė savo „Radeon RX Vega Strix“ serijos vaizdo plokštes. Net buvo pranešta, kad rinkoje šiuos modelius išvysime rugsėjo pradžioje, bet iki šiol nieko neįvyko. Matėme keletą apžvalgų, bet kaip buvo „Guru3D“ atveju, pateikta apžvalga buvo pašalinta, nes vaizdo plokštė neturėjo galutinio BIOS, dėl ko spartos rezultatai nebuvo tokie kokių tikėtasi.

Dabar tikrai visiems įdomu, kodėl viskas tiek užsitęsė. „Hardware.fr“ neiškentė ir paklausinėjo AMD partnerių kaip sekasi su jų išskirtinio dizaino „RX Vega“ vaizdo plokštėmis. Gaila, bet konkretaus atsakymo nebuvo sulaukta, tik vienas neatskleidžiamas šaltinis prasitarė, kad jie vis dar laukia atvykstančių „Vega 10“ grafikos procesorių. Taigi aiškėja, kad pagerintų „RX Vega“ vaizdo plokščių galime neišvysti bent iki spalio vidurio.

4 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    ot tai naujiena :D:D:D
    Gi sakem, kad bus ant Kaledu 😀

  2. ZeroFM parašė:

    Jo laukiam pagerintų vega su 3x 8pin 😀

  3. IFeelYou parašė:

    Duok Dieve kad ant Kalėdų būtų, nes Stipenai bus blogiausios Kalėdos per istoriją… 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.