LG Blu-Ray grotuvas BD690 – kompanijos flagmanas

Kaip žinia, praėjusių metų CES parodoje kompanija LG pristatė garsųjį BD590 Blu-Ray grotuvą, kuris ne tik turėjo įprastas savybes, tačiau ir integruotą kietąjį diską bei buvo iš tiesų puikus produktas. Kompanija pristato naują jo versiją BD690 vardu.

LG Blu-Ray BD690 grotuvas išlaikė praėjusios kartos savybes ir siūlo tas pačias galimybes. Jis turi 250GB vidinį kietąjį diską, į kurį vartotojai galės persikelti muziką, fotografijas ir neapsaugotus video įrašus. Atsižvelgiant į tai, kokie pigūs standartiniai kietieji diskai yra šiuo metu, kietojo disko talpa galėjo būti kiek didesnė, nei tik 250GB.

LG flagmanas turi praktiškai visas LG technologijas. Jis pasižymi WiFi ryšiu ir kaip praėjusių metų vyresnis brolis DLNA jungtimi, tad gali jūsų televizoriaus ekrane rodyti fotografijas bei video medžiagą tiesiai iš jūsų stalinio ar nešiojamojo kompiuterio. Kalbant apie pačias LG technologijas, čia randame naująją Smart TV ir pačių LG sukurtą aplikacijų parduotuvę.

Blu-Ray grotuvą galėsime valdyti iPhone ir Android telefonais, kurie leis greičiau susirasti norimą informaciją virtualios telefono klaviatūros pagalba. Tai puikus atnaujinimas, kaip ir galimybė žiūrėti 3D Blu-Ray filmus, ko praėjusių metų BD590 neturėjo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.