Microsoft ir Apple suvienys jėgas kovojant prieš Google

Vis labiau populiarėjant išmaniesiems telefonams su gana dideliais ekranais, pasigirsta kalbos apie mobiliųjų interneto svetainių reklamos tinklų svarba. Pranešama, kad vieni iš geriausiai žinomų programinės įrangos ir technikos gamintojų Microsoft ir Apple žada sujungti jėgas, kad kovotų prieš Google šiame fronte.

Puse lupų kalbama, kad Apple žada suvienyti savo jėgas su „draugužiu“, vienu iš tų, kuris valdo bemaž visą kompiuterių pasaulį – tai korporacija Microsoft. Tikslas yra nugalėti Google ir įsitvirtinti mobiliosios reklamos rinkoje. Spėjama, kad Apple savo iPhone telefonuose gali pasiūlyti Bing paiešką kaip numatytąją, taip kertant antausį Google.

Žinoma, tai gali visiškai nepatikti ištikimiems Apple fanatikams, kurie ilgą laiką tikėjo/tiki, kad Apple yra kažkas kitokio, nei Microsoft, ir yra šventa kompanija, palyginus su rinkos lyderiu ir „velniu“. Visgi, Apple fanatikai kažkaip susitaikė su Intel procesoriais Mac kompiuteriuose, tad jie jau žino šį skonį, tad problemų kilti neturėtų.

Apple yra palyginti naujas žaidėjas interneto reklamos rinkoje ir labai lėtai bekylantis net atsižvelgiant į tai, jog jos iPhone App parduotuvė klesti, kompanija rimtai žiūri į Google Nexus One ir Two telefonus bei kitus Android operacine sistema varomus prietaisus. Google gali turėti tiek plėtotojų, kad jie net viršys Apple turimus ir, žinoma, siūlydama geresnę programinę įrangą kompanija „vogs“ pinigus iš S. Jobso kompanijos.

Apple trūksta tik padoraus reklamos tinklo savo blizgantiems ir ypač populiariems iPhone telefonams. Apple ir Microsoft su savo turimomis doktrinomis gali tapti idealiais partneriais, kad galėtų susigrumti su atvirojo kodo standartu. Mes pastebime, kad apie panašią galimybę kompanijos viešai nekalba, bet už uždarų durų diskusijos tikrai vyksta. Apple apsaugos iPhone, o Microsoft – savo interneto reklamos tinklą. Visi liktų laimingi, o tikslas – nustumti Google.

6 Komentarai

  1. tomaxsas parašė:

    mano akimis tai tikrai cia kazkokia nesamone, nemanau kad apple junksis su microsoft, juolab kad nexus one nesukele didelio susidomejimo

  2. Flylal parašė:

    hehe, google dar nespėjo apšilti kojų mobilekų rinkoje, o aplle jau panikuoja 😀

  3. Savas parašė:

    Tai ženklas, kad 2012 tikrai bus pasaulio pabaiga. Jei jau Microsoft su Apple taikosi tai šakės…

  4. -NRJ- parašė:

    tai ne pirmas ir nepaskutinis kartas kada microsoft\’as ateina i pagalba apple\’ui tai jau buvo viena karta toks gelbejimas is MS, tik kitose situacijose 🙂
    pasiziurekit filma \"welcome to macintosh\"

  5. tomaxsas parašė:

    -NRJ- sia visiskai kitokia situacija, mano galva apple nera jokio reikalo jungtis su microsoft, ir savo saltiniuose jokiu panasiu gandu neradau

  6. vyciokaz90 parašė:

    Fight! 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.