Mozilla FireFox 4 tikrai pasirodys vasarį

Bendruomenė Mozilla porą kartų atidėjo ketvirtosios kartos FireFox naršyklės pasirodymą, tačiau atrodo, jog jos plėtojimas pasiekė finišo tiesiąją. Praėjusią savaitę buvo pristatyta devintoji bandomoji versija, o oficiali turėtų pasirodyti vasarį.

Labai tikėtina, kad bendruomenė testuotojams šio mėnesio pabaigoje pasiūlys pirmąją RC (angl. Release Candidate) versiją, vasario pradžioje – antrąją, o jau minėto mėnesio pabaigoje visi darbai bus baigti ir pristatyta pilnai užbaigta FireFox 4.0 versija.

Galime priminti, kad galutinė FireFox 4.0 versija turėjo pasirodyti paskutiniame praėjusių metų ketvirtyje. Joje bus daugybe atnaujinimų, įskaitant spartesnį JavaScript variklį bei HTML5 palaikymą, taip pat naują įskiepių valdiklį, lietimui pritaikytą sąsają bei grafikos apdorojimo spartinimą panaudojant apartinę įrangą.

4 Komentarai

  1. Saydo parašė:

    Naudoju beta 9 versiją, pagaliau jau bagų beveik nebeliko, tai ir kitiems patariu pereiti..:)

  2. simple parašė:

    O dėl manęs ji gali visai nepasirodyti. Naudosiu 3,X versijas iki jos morališkai pasens, o tada turbūt perbėgsiu į Operos stovyklą. Labiau iš naršyklės išsityčioti pavyktu tik MS\’oftui (žr. IE9).

  3. ToBeX parašė:

    Na nezinau, ka tu simple turejai omenyje, bet man 4 versija patogi greit veikianti, ir padoraus dizaino

  4. Crembo parašė:

    Ką tik atsisiunčiau Firefox 4 betą ir kažkokia tragedija. Baisiai lėtai veikia, kol atsidaro, kol pakrauna puslapį.. Vis pastringa. Liksiu prie savo Google Chrome geriau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.