Naujieji AMD procesoriai pirmajam ketvirčiui

Kaip žinia, esamos architektūros AMD procesoriai vis dar neprilygsta aukščiausios klasės Intel Core i7 gaminiams, tačiau kompanija siūlo puikų kainos/kokybės santykį. Pranešama, kad lustų gamintojas šį ketvirtį žada pristatyti dar keletą patrauklių vidutinės klasės produktų.

AMD planuoja į rinką išleisti greičiausią savo dviejų branduolių procesorių Phenom II 555 Black Edition su atrakintu daugikliu. Pastarasis centrinis procesorius darbuosis net 3,2GHz dažniu ir turės 80W TDP. Kiti trys nauji produktai atkeliaus iš Athlon II šeimos, kurios nariai neturi L3 spartinančiosios atminties. Dviejų branduoliu Athlon II 255 dirbs 3,1GHz dažniu, jo TDP bus 65W. Trijų branduolių ir keturių branduolių, atitinkamai Athlon II 440 ir Athlon II 640, procesoriai dirbs tuo pačiu 3GHz dažniu ir naudos 95W energijos.

AMD žada naujovių ir vaizdo plokščių sektoriuje. Kompanija besibaigiant žiemai turėtų pristatyti labiau prieinamas HD5000 serijos vaizdo plokštes, taip pat ruošia sparčiausią integruotą posistemį, kuris apsigyvens 800 serijos pagrindinėse.

1 Komentaras

  1. dizaika77 parašė:

    Na manau retas kas bent jau su savo kisene prilygsta core i7 🙂 Be to isigyjant AMD Phenom X4 paskutines serijas, kai kuriais atvejais jie net aplenkia Core i5, taigi siame kriziniame laikotarpyje AMD yra pats perkamiausias produktas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.