Nešiojami kompiuteriai žaidimams brangs

Min-Liang Tan, „Razor“ generalinis direktorius, patvirtino, kad kompanija didins žaidimams skirtų nešiojamų kompiuterių kainas. Panašiai turėtų pasielgti ir kitos kompanijos pardavinėjančios nešiojamus kompiuterius žaidėjams. Kol kas tikslių skaičių kiek kainos kils nėra, matyt kiekviena kompanija elgsis individualiai. Teigiama, kad didesnės kainos ypač pasijaus su nauja nešiojamų kompiuterių karta ateinančiais metais. Kainas kelti verčia stipriai brangstantys komponentai, šį paaiškinimą girdime jau ne viename sektoriuje.

2022 metų pradžioje AMD išleis „Ryzen 6000“ serijos procesorius su „Zen 3+“ architektūra, o „Intel“ pasiūlys mobilius „Alder Lake“ procesorius. AMD išleis „Radeon RX 6000M“ mobilius grafikos procesorius, kurie bus gaminami naudojant 6 nm litografiją, o NVIDIA ruošiasi išleisti mobilią RTX 3080 Ti. Būtent su šiais naujais nešiojamais kompiuteriais ir pamatysime išaugusias kainas.

2 Komentarai

  1. Laimius parašė:

    Brangins tai taip. O kaip su patikimumu?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Patikimumas ant nešiojamų toks yra koks yra. TDP išaugę, viskas dega kaista. Gali nebent gudresnis naudotojas pamažint energijos suvartojimą, tai turėtų kiek ilgiau tarnauti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.