„Philips BDM3470UP“ monitorius spalvos ir patogumas plačiu 34 colių formatu

Amsterdamas, lapkričio 20 d. – MMD, lyderiaujanti monitorių bendrovė, pagal licenciją valdanti „Philips Monitors“ prekių ženklą, praneša apie iš naujo išleidžiamą „Philips BDM3470UP“ monitorių: jį jau galite rasti parduotuvėse. Šis 34 colių (86.7 cm) „UltraWide QHD“ monitorius turi daugybę aukštos kokybės funkcijų ir inovatyvių technologijų, didinančių darbo našumą biure ir teikiančių daugiau malonumo namuose. „CrystalClear“ ir IPS technologija atkuria švytinčius vaizdus ir paryškina spalvas, o „UltraWide“ „MultiView“ ekranas suteikia naudotojams erdvės, kurios reikia darbui ar žaidimams. USB 3.0 ir HDMI jungtys leidžia lengvai prijungti įrenginius, o „SmartErgoBase“ stovas visiems užtikrina optimalų komfortą. Šis universalus ir funkcionalus monitorius yra puikus pasirinkimas tiek profesionalams, tiek ir namų naudotojams.   

 

Akinantys panoraminiai vaizdai

Malonu žiūrėti į „Philips BDM3470UP monitorių. Jo „UltraWide“ 21:9 formatas, kartu su „CrystalClear Quad HD“ 3440 x 1440 pikselių skiriamąja geba, reiškia, kad naudotojai mėgaujasi aukščiausios kokybės panoraminiu ir išskirtinai detaliu vaizdu. Monitoriaus įspūdingą vaizdo kokybę dar labiau padidina IPS technologijos galia, kuri atkuria nepaprastai aiškius vaizdus ir puikias spalvas, dėl kurių nuotraukų, filmų peržiūra ir net tinklo naršymas yra vienas malonumas akims. IPS ekranas taip pat siūlo ypač plačius 178/178 laipsnių peržiūros kampus, leidžiančius naudotojams matyti ekraną iš beveik bet kurio kampo, o tai – ideali savybė, žiūrint filmus su šeima ar atliekant grupinius darbus viename ekrane. „Philips BDM3470UP ekranas taip pat turi specialią funkciją „SmartUniformity“, naikinančią spalvų ir ryškumo svyravimus ir užtikrinančią fotografus, grafikus, dizainerius ir kitus vizualaus meno profesionalus, kad jie gali visiškai pasitikėti savo kūrinių spalvų tikslumu.

Pakankamai vietos išsiplėsti

„Philips BDM3470UP monitoriaus dydis yra 34 coliai (86.7 cm), – tai platus formatas, kuris naudotojams suteikia daug vietos visiems jų projektams. Nepriklausomai nuo to, ar tai – individualus, ar grupinis darbas, monitorius yra pakankamai platus, kad talpintų dideles skaičiuokles, gretimus diagramų palyginimus, išsamias „CAD-CAM“ operacijas, ar visa tai iš karto. „MultiView“ funkcija dar labiau prisideda prie monitoriaus universalumo, leisdama naudotojams prijungti keletą įrenginių ir vienu metu jų duomenis peržiūrėti tame pačiame ekrane. Patyrę kelių užduočių vienu metu atlikėjai tikrai pamėgs šią funkciją, kuri žada padidinti našumą, ar net leisti naudotojams apjungti darbą su pramogomis viename ekrane. Jeigu naudotojams reikėtų šiek tiek daugiau vietos, jie gali pasinaudoti „BDM3470UP modelio itin siaurų kraštinių rėmeliu, kad sujungtų ekraną su papildomais monitoriais ir sukurtų dar didesnę darbo erdvę, ar išties įtraukiančios žaidimo eigos potyrį.

Maksimalus patogumas

„Philips BDM3470UP monitoriaus naudotojai galės daug lengviau pasinaudoti monitoriaus galimybėmis dėl daugybės komfortui ir prijungimui skirtų funkcijų. Ilgą darbo dieną prie kompiuterio gali palengvinti monitoriaus „SmartErgoBase“ stovas, kuris naudotojams leidžia pakreipti, pasukti ir apsukti monitorių, taip pat nuleisti jį iki beveik stalo lygio, kad būtų pasiektas norimas kampas ir aukštis. Monitoriaus stovas, turintis parankią kabelių valdymo funkciją, netgi sumažina netvarką ant darbo stalo – tai tik vienas iš daugelio patogių BDM3470UP“ monitoriaus sprendimų. Monitorius taip pat turi „Super-Speed USB 3.0″ jungtį, kuri beveik 10 kartų sparčiau perduoda duomenis nei standartinė USB 2.0 jungtis. Monitorius yra parengtas priimti duomenis per HDMI jungtį, jis turi visą reikiamą techninę įrangą, kad priimtų aukštos kokybės skaitmeninius vaizdo ir garso duomenis, perduodamus vienu kabeliu iš asmeninio kompiuterio ar visų tipų audiovizualinių šaltinių. Ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas, „Philips BDM3470UP“ monitorius turi du aukštos kokybės stereo garsiakalbius, skirtus nesibaigiančioms garso ir vaizdo pramogoms.

„Philips BDM3470UP monitorių jau galima įsigyti už rekomenduojamą mažmeninę 659 EUR kainą.

2 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    Jeigu daro monitorių dizainui, kam kiša tuos kičinius sidabrinius apvadus… Nejaugi negalima sukurti švaraus rėmo be blizgančių logo ir neutralių spalvų stovo.
    Beje, dabar toks trendas sukišti į korpusą garsiakalbius. Čia juk ne all in one monitorius, kad speakeriai nereikalingi ant stalo.
    TV yra su integruotais garsiakabiais, kam juos kišti į darbinį/geiminį monitorių ?
    Philips nuo lygintuvų, tosterinių ir vidrdulių dar sunkiai atsiplešia 🙂

  2. boom parašė:

    Gaila, bet Adobe RGB tik 70 proc apima. Bet žemiau 1k EUR ribos tokių gabaritų ir su Adobe RGB >95% aptikti neteko.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.