Savo nuomonę jau gali išreikšti visi norintys

Po naujos Technews.lt versijos pasirodymo mes buvom nusprendę, kad balsuoti galės tik registruoti nariai, tačiau tenka keisti savo nuomonę. Dažnas mūsų lankytojas tik užsuka į mūsų portalą bei paskaito naujienas ar apžvalgas, bet nelenda į diskusijas.

Tai reiškia, kad jis neprisiregistruoja mūsų portale ir neturi teisės balsuoti bei pateikti savo nuomonės. Man smagu pranešti, kad dabar apklausoje gali dalyvauti visi norintys. Pirmasis klausimas – ką daryti su kiekvieną dieną rašomais „Apžvalgų sąrašais“? Būtų malonu, jei savo nuomonę išreikštumėte apklausoje.

Technews.lt bandys keistis bei svarbių apklausų pateiks kas savaitę, tad turėdami laiko žvilgtelėkite į apklausos langą ir iškreiškite savo nuomonę. Ji mums – svarbi.

6 Komentarai

  1. Neuron parašė:

    Būtų dar geriau, jei leistumet skaityt pilnus RSS straipnius, o ne tik dalį kaip dabar. Man žmogui neturinčiam laiko tai yra būtinybe. Plačiau galit paskaityt http://www.nezinau.lt/pilno-srauto-problema

  2. SB parašė:

    Neuron>Mes to nežadame, o taip pat manau, kad pilni srautai, ypač ne paprastuose portaluose ar bloguose, taps retenybė laikais, kai norima už naujienas internete imti prenumeratos mokestį. Laikai, kai viską gauni po ranka nieko nedarydamas (nežiūrėdamos reklamos ir pan.) jau senokai baigėsi.

  3. dzapie parašė:

    hm, na as gaunu viska be reklamos visur ir visada, ir manau save gerbiantys zmones taipogi naudoja ad blockerius.

  4. SB parašė:

    dzapie>Del tokios priezasties, as uz mokama, profesonalia spauda. Tikuosi, jog tuo pazengs ir Lietuvos atstovai, o naujienas skaitys tik tie, kurie to tikrai nores, tai yra susimokes.

  5. suck4it parašė:

    dzapie, jau ziauriau nusvaigt negalejai \"save gerbiantys zmones\" jei jau gauni uzdyka tai sunku perziuret tas kelias reklamas? Jei nepamirstu tai as dar ir paklickinu. Suprantu, kai tie pop-ups buna juos blokuot reik, nes ten jau per prievarta kisa, bet cia tai yra grynai savanaudiskumas.
    Pagal tave suprantu, kad turi viska duot uz dyka ir dar i minusa sokt, ane? 😀

  6. Elwen parašė:

    O jus isitikine kad ateje zmones cia paskaityt mato tas reklamas? kaikurie gi jas blokuoja…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.