Vis daugiau Ultrabook atstovų naudos SSD ir HDD kartu

Jei jūs sekėte mūsų naujienas, veikiausiai atsimenate, jog Acer Apsire S3 nešiojamasis, priklausantis Ultrabook atstovų šeimai, turi tiek 20GB talpos SSD kaupiklį, tiek ir įprastą mechaninį 320GB talpos. Atrodo, jog tai geriausias pasirinkimas.

Ultrabook šeimos atstovai turi atitikti kai kuriuos Intel reikalavimus, kaip kad operacinės sistemos užsikrovimo laikas, o tai su hibridiniais sprendimais ir pavyksta. Atsižvelgus į tai, jog SSD kaupikliai tikrai nėra pigūs, o norint, kad Ultrabookas nekainuotų daugiau 1000 JAV dolerių, reikia kažką daryti. Tai SSD ir HDD kombinacija viename įrenginyje.

Štai Asus Zenbook atstovai, kurie naudoja tik SSD kaupiklius, kainuoja nuo 1000 JAV dolerių, tačiau už tokią sumą jūs gausite nešiojamąjį tik su 11.6 colio įstrižainės ekranu. Tas pats galioja ir Apple MacBook Air atveju. Tuo tarpu Acer Apsire S3, kuris turi mažesnės talpos SSD kaupiklį ir talpesnį įprastą mechaninį kaupiklį tekainuoja 900 JAV dolerių, o turi 13.3 colio įstrižainės ekraną.

Kaip jau supratote, Ultrabook atstovų šeimoje Acer Aspire S3 tiesiog yra geriausias pasirinkimas dėl savo kainos bei ypatybių rinkinio. Labai galimas daiktas, kad tokie gamintojai, kaip kad Asus su savo Zenbook, pažengs Acer keliu ir pateiks pigesnius Ultrabookus su hibridiniais sprendimais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.