„ASUS ROG Swift PG32UQ“: 32″/4K monitorius, pirmiausiai sukurtas pramogoms

Intro

Paskutiniai apžvelgti monitoriai bandė suvilioti tokiais dalykais, kaip agresyvus išlinkis ar darbo reikmėms pritaikytas paketas (kamera, USB-C, aplink savo ašį besisukantis stovas), tačiau ne visiems šie aksesuarai yra būtent tai, ko reikia. „ASUS ROG Swift PG32UQ“ tikrai nėra toks išskirtinis kaip X raidę pavadinime turintis PG32UQX, kuris turi HDR1400 sertifikatą ir siūlo pačius įspūdingiausius HDR potyrius. Tuo tarpu PG32UQ geba pasiūlyti pikinį 600 nitų ryškumą, kas turbūt nėra verta atskiro dėmesio, tačiau 32″ 4K raiškos IPS ekranas, turintis 144 Hz skleistinę su Quantum Dot padengimu, turėtų automatiškai sulaukti dėmesio. G-Sync Compatible sąraše esantis monitorius vienu metu gali palaikyti VRR su ELMB-Sync, kuris yra ASUS sukurtas atitikmuo ULMB funkcijai, tačiau pastarajai reikia tikro G-Sync modulio. ASUS taip pat teigia, kad PG32UQ turi 155 Hz OC režimą ir atkeliauja jau sukalibruotas. Neatrodo, kad skleistinės spartinimą pavyks patikrinti su 4K raiška, tačiau gamyklinį kalibravimo tikslumą ir bendrą visumą už prašomus pinigus būtinai įvertinsime.

1 Komentaras

  1. TomasP parašė:

    Prisimenu prieš perkant savo XG35V dar galvojau palaukti naujesnių monitorių su HDR, bet gerai, kad nelaukiau. Praėjo jau keli metai ir iki šiol iš HDR nieko labai gero nėra.

    Geras dalykas, kad dažnas monitorius palaiko tiek Freesync ir g-sync. Sugedus Vega 56 ir tikiuosi laikinai naudojant GTX1070, maniškis monitorius neturi G-sync palaikymo, bet leidžia tvarkyklėse aktyvuoti ir veikia iki tol, kol neperkrauni kompiuterio. Tada įjungus bet kokį žaidimą pasitinka juodas ekranas ir tik žaidimo garsai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.