„Gigabyte RTX 2080 Gaming OC“: ta pati jėga patrauklesniame pavidale

Rezultatai: Forza Motosport 7, Hitman, Far Cry 5, GTA V

26 Komentarai

  1. Gnytasis parašė:

    Nu jo tas galios skirtumas tai menkas. Tik va fokusas kad pas mane max 320mm vaizduske telpa o trio 327mm tai jau kaip ir atkrenta tas variantas nebent biski metalo zirkliu ir pakarpyt hdd skarda :D.

    • BC00 parašė:

      Apie ką ir kalbėjau pusę apžvalgos 🙂 Neturi apčiuopiamo pranašumo tokios aušinimo sistemos, o sukelia tik daugiau nepatogumų nei naudos. Nelabai tas įmanoma su dabartiniais high end’ais, bet pasiilgstu single slot dizainų. Tiny and sexy. Ant mid range kortų tikrai galėtų tokius montuoti.

  2. pasimetes parašė:

    Kiek supratau su naujesnėmis tvarkyklėmis v-ray padaro jau per 0:51min, nes 2070 kiek teko matyti, tai per 1:06min padaro.

  3. Gnytasis parašė:

    Amazon.de kainos vis pakrenta nu toj lietuvele kaina uzlenkia pagal ventiliatoriu kieki 😀 Nors ir Asus dual modelis ten 807e o pas mus 894e pigiausiai ka radau. Labai nenori numest kainu nes ir taip kiek seku isperka. Blogiausiu atveju is amazono pirkt teks jeigu iki lapkricio vidurio nekris lt kainos.

  4. BC00 parašė:

    Ką dar pastebėjau, kad ant šitos Gigos plokštės nėra jokių plombų. Laisvos rankos nuiminėti aušintuvą neprarandant garantijos.

  5. BC00 parašė:

    Netikėtai kaina pakrito iki 880. Šiuo metu -50 eurų pigiau nei MSI ir viena pigiausių RTX iš didžiųjų gamintojų gaunasi. Buvusią didesnę kainą užima Aorus modeliai, tik kol kas nematyti prailgintos garantijos…

  6. pasimetes parašė:

    Nesiruošiama padaryti ray tracing apžvalgos su r7 2700x? 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.