„ASUS ROG Zephyrus S“ (GX502GV): išskirtinio dizaino aušinimas leidžia atsikratyti viršsvorio

Intro

Labai džiaugiuosi, kad galiu išbandyti dar vieną ASUS nešiojamą kompiuterį žaidėjams. Šį kartą tai yra ne šiaip sau koks kompiuteris, bet „ASUS ROG Zephyrus S“. Jeigu Jums šis pavadinimas nieko nesako, tai reiktų suklusti. „Zephyrus S“ serija yra tikai įdomi. Tai labai lengvi nešiojami kompiuteriai žaidėjams ir ne tik. Jie puikiai tiks ieškantiems kažko labai galingo ir nebūtinai žaidimams, be to, išvaizda yra neiššaukianti, ir tokį kompiuterį galima naudoti darbui neatkreipiant nereikalingo kolegų dėmesio.

Tikrai nestebina, kad „ASUS ROG Zephyrus S“ siūlo siaurus ekrano rėmelius ar RGB apšvietimą turinčią klaviatūrą. Šis kompiuteris dar pasižymi labai įdomia aušinimo sistema, bet apie ją dabar tikrai nesiplėsime. Jei norite pamatyti, dėl ko „ASUS ROG Zephyrus S“ yra tikrai ypatingas, pavartykite šią apžvalgą.

4 Komentarai

  1. MMM parašė:

    as kai gavau Predatoriu (panasios kategorijos nesiojama) tai man didziausia nesamone buvo jame idiegtos papildomos nesamones. Nesamoningai veikiantys boos rezimai, megtuku rezimai ir ju konfiguracijos. Labiausiai labiausiai erzinantis buvo idiegtas garso ekvalaizeris, kurio neina konfiguriuoti ir tik default opicijas pasirinkti. Ir jis taip sukonfiguruotas buvo, kad visiska tragedija: muzikos klausyti neimanoma, video konferenciju garsas toks, kad puse neidavo girdeti ar suprasti.
    Sugaisau kelias dienas kol ji islupau ir savo sudiegiau, nes ned driveriu perdiegimas nepadedavo.

    Forumai visi pikti del tokio idiegto S….

    Kai darote review, gal galite atkreipti i tokius dalykus demesi?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Aš tai jei sau nešiojamą tai būtinai persirašyčiau Windows, šlamšto tikrai visi prikiša, pvz Mcafee antivirusas. Su garso skambesiu dar nebuvo problemos kiek bandžiau, normalūs nustatymai. Ką turi omenyje dėl BIOS režimu? Taip pat nelabai suprantu kas dar per mygtukų režimai? Antrinės funkcijos?

      • MMM parašė:

        nusistatau spalvu rezimus, bet ten tik jos veikia, kai maigau klava, nemaigymo metu pvz sviecia melynai = nu nemegstu melynos spavlos…

        • Mindaugas Klumbis parašė:

          Su ASUS ant baterijos jei nemaigai klavos už kokių 2 minučių išsijungia apšvietimas. Pajungus į tinklą lyg niekas neišsijungia, bent jau man nebuvo. Koks apšvietimas klavos parinktas toks ir lieka.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.