Bandome žaidėjo kėdę: „SilentiumPC Gear SR500 RD“

Kėdės surinkimas

Pradėję surinkinėti kėdę likome labai patenkinti išsamiu pridėtu gidu. Viskas paaiškinta žingsniais, smulkiai ir lengvai suprantamai. Nors aprašymas tik anglų ir lenkų kalbomis, bet net šių kalbų nemokantiems problemų neiškils, nes pilnai užteks pateikiamų paveikslėlių.

Puiku, kad pridedamas universalus įrankis kėdei surinkti. Jokių papildomų įrankių turėti nereikia. Kaip minėjome, neišsigąskite, kad nerandate varžtų. Jie jau susukti į savo vietas. Tad pirmiausia juos reikės išsisukti ir tiesiog kartoti žingsnius, matomus surinkimo gide.

„SilentiumPC“ nepateikia informacijos, kiek laiko užtruks surinkti „SPC Gear SR500 RD“ kėdę. Mes rinkdami neskubant ir tuo pat metu ir fotografuojant procesą užtrukome apie 30 min. Tad, jei koncentruositės vien tik į darbą, iš detalių savo naują žaidėjo kėdę sutversite per 20 minučių ar net dar greičiau. Visą kėdę surinkti yra tikrai lengva, kiek daugiau pastangų reikalauja nebent atlošo pritvirtinimas. Jo pozicija turi būti kone ideali, kad varžtai įsisuktų į sriegius.

       

 

9 Komentarai

  1. Guja parašė:

    Naudinga apžvalga,nieko panašaus nesu skaitęs.Manyčiau jog oro nepraleidžiančios medžiagos-viena iš didžiausių minusų.Tiesa kaip kam,kas kiek laiko praleidžia prie PC.Dėl ilgaamžiškumo eko oda-nereiškia jog tai yra..dirbtinė oda?

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Tikrai taip, jei ilgiau pasėdi šunta subinė įnirtingai žaidžiant.

      Dėl tos eko odos nelabai supratau ką norėjai pasakyti. Aš kaip suprantu jos ilgaamžiškumas yra didesnis nei natūralios. Seniau, bent mano tarpe, ją vadindavome dermantinu, dirbtine oda.

      • ZBalsas parašė:

        90% gaming kėdžių yra su dirbtinės odos danga. Nitro Concepts išleido naują kėdžių seriją, kur medžiaga. Atrodo ne taip premium, bet kaip minėjai – užpakalis mažiau kaista 🙂 Taip pat yra kėdė su aktyviu aušinimu (ventiliatoriais) :))

  2. YOman parašė:

    pritiesi megztų kilimėlių ant viršaus, nugarėlę apvelki kokiom maikėm ir norm. Niekas ten nešunta 😉

  3. procc parašė:

    Kodėl ne DXRacer apžvalga? 🙂 Lyg ir šio gamintojo kėdes visi užkietėję žaidėjai ir šiaip daug prie kompo sėdintys labiausiai mėgsta?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.