„Razer“ didina mechaninių klavišų pasirinkimą

„Razer“ teigimu, tradiciniai mechaniniai klavišai buvo sukurti labiausiai atsižvelgiant į elementarius spausdinimo kriterijus, todėl žaidėjams skirtos įrangos gamintoja buvo priversta išrasti naujo potipio sprendimą. Iš naujo perkurdama mechaninius klavišus, „Razer“ atskleidė „Razer Green“ ir „Razer Orange“ pasirinkimus.

Nors abiejų tipų mechaniniai klavišai buvo iš pagrindų sukurti „Razer“ laboratorijoje, kompanija masinę gamybą nusprendė vykdyti kartu su trečios šalies kompanija, taip palikdama galimybę „Green“ ir „Orange“ klavišus naudot ir kitiems klaviatūrų gamintojams. „Razer“ gali pasigirti, kad šių klavišų kontaktai yra padengti tauriojo metalo sluoksniu, o gyvavimo trukmė pasiekė 60 mln paspaudimų. Palyginimui, puikiai žinomi „Cherry MX“ klavišai pasižymi 50 mln paspaudimų gyvavimo laikotarpiu.

Žalios spalvos klavišai įvardyjami kaip spragtelėjimą turintis gaminys, kuriam būdingas jutiminis aktyvacijos (50 g) ir persikrovimo taškai. Tuo tarpu oranžiniai klavišai labiau skirti tylos mėgėjams. Iš jų pašalintas spragtelėjimo efektas, o jutiminis aktyvacijos slenkstis sumažintas iki 45 g.

„Razer“ šiuos sprendimus ketina naudoti dabartinėse „BlackWidow“ šeimos klaviatūrose, kurios buvo prieinamos tik su mėlyno ir rudo tipo „Cherry MX“ klavišais.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.