Sukurtas mATX’ui, bet geriausiai subalansuotas mini-ITX’ui: „In Win 301“

Intro

Jei dar nesakėme, patys „In Win 303“ laikome kaip vieną smagesnių korpusų, kuris atrodo geriau nei vidutinės klasės produktas. Kur tas smagumas? Daug kieno liksime nesuprasti, bet už smagumo slepiasi tai, kad šis korpusas tiesiog yra kitoks nei visi kiti. Ne pats draugiškiausias aukštiems tower aušintuvams, toli gražu siūlantis ne patį efektyviausią aušinimą, tačiau kitoks. Jei jau 303 laikome kitokiu, tuomet nesunku suprasti kokį įspūdį paliks „Computex“ parodoje atskleisti ir neužilgo apžvalgininkus pasieksiantys medžio apdailą turintys „In Win“ korpusai, bet kol kas neskubėkime. Pirma norime pasidžiaugti sumažintu 303-uku. 301-asis nepalaiko ATX pagrindinių plokčių, tačiau nėra identiška, tik sumažinta, kopija. Išorė dizainas beveik vienas prie vieno, tačiau viduje pamatysime reikšmingų pasikeitimų, o ir kaina dėl mažesnių matmenų turi nukristi žemiau 100 eurų.

9 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    BC00 isivaziavo su apzvalgom i gera tempa 🙂 taip toliau 🙂

  2. jokbon parašė:

    OMG tik toki pirkciau kaina nesvarbu xD bet biski usb mazoka… nesuprantu kai realybeje reikia 16 usb lol kiekvienam sudui po adapteri ir pns… galetu kompuose standartu nanoflash pradeti eiti… biski pabodo kai tech atsilieka taip :/

  3. Minde parašė:

    butu gerai kad butu nurodos i tokias apzvalgas, kad ir po puses metu perziureti

  4. BC00 parašė:

    Varlė truputį antkainį užsidėjus, tai su Skytech 66 € kaina In Win 301 gaunasi daugiau nei lygiavertis konkurentas Nano S.

    http://www.skytech.lt/ds301black-case-win-301-minitower-microatx-miniitx-1×25-internal-1×2535-internal-p-360417.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.