Išmaniųjų telefonų rinkoje išvysime ir „Pepsi“

Į išmaniųjų telefonų rinką seniau pabandė įeiti tokie pikantiški gamintojai, kaip „Amazon“ ir „Facebook“, o dabar atėjo eilė gaiviųjų gėrimų kompanijai „Pepsi“. Tokie gandai gimė prieš keletą dienų netikėtai nutekėjus dokumentams apie pirmojo „Pepsi“ telefono specifikacijas, tačiau dabar jau viskas patvirtinta oficialiai.

Kol kas dar nėra aišku, ką „Pepsi“ pasirinko savo gamybos partneriu. Taip pat neaišku, ar naujasis gamintojas ryšis išeiti iš Kinijos rinkos – būtent joje pirmiausiai ir debiutuos išmanieji telefonai, turintys „Pepsi“ ženklą.

Startas numatytas jau šio mėnėsio 20-ą dieną. Pirmasis „Pepsi“ telefonas turės 5,5" 1080p ekraną, „MediaTek MT6592“ procesorių, 2 GB operatyvios atminties, 13 bei 5 MP kameras ir 3000 mAh bateriją. Kadangi naujausia „Android 6.0“ (Marshmallow) operacinė sistema dar nėra oficialiai išleista, naujiena gamykliškai turės įdiegtą „Android 5.1“ (Lollipop) OS.

2 Komentarai

  1. crooked parašė:

    laukiam Mcdonalds ismaniojo 😀

  2. Jordan parašė:

    Patys gamintojai nusipirko teises naudoti Pepsi ženklą, taip tikėdamiesi pritraukti pirkėjus. Telefonas palyginus brangus,kaip už tokius specialistai pilna po 130 žalių. Šitas berods 205. Tiesa galbūt kiek geresnis ekranas papuls.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.