„Snapdragon 820“ turės „Kryo“ branduolius, išankstiniai spartos testai

„Qualcomm“ atskleidė dar daugiau detalių apie būsimą „Snapdragon 820“ lustą. Dabar tapo visiškai aišku, kad luste rasime „Kryo“ išskirtinio dizaino procesoriaus branduolius.

„Snapdragon 820“ išleidimas numatytas šių metų antroje pusėje, bet jau dabar žinome pakankamai nemažai apie šį būsimą lustą. Kiek seniau „Qualcomm“ išsamiau papasakojo apie „Adreno 530“ grafikos posistemę, kuri generuos daugiau spartos tuo pat metu eikvodama mažiau energijos. Panaši situacija ir su „Kryo“ procesoriaus branduoliais, kurių dažnis galės pakilti iki 2.2 GHz. „Qualcomm“ teigia, kad naujo dizaino procesorius lyginant su pirmtaku randamu „Snapdragon 810“ luste demonstruos dvigubą spartą, bet tuo pat metu eikvos mažiau energijos. Reikia paminėti, kad „Qualcomm“ savo sekantį flagmaną gamins „Samsung“ fabrikuose pasitelkdami 14 nm FinFET litografiją.

Nutekėję  neoficialūs spartos testai rodo, kad „Snapdragon 820“ lustą turintis „Green Orange X1 Pro“ telefonas Antutu teste sugebėjo surinkti 82307 taškus, o tai reiškia, kad „Snapdragon 820“ turi nemažus raumenis. Daugiau ir gal išsamesnių bandymų tikriausiai sulauksime artimiausiu metu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.