„Asus“ pristato „Maximus VII Hero Alpha“ pagrindinę plokštę

„Asus“ nenusiteikę tinginiauti ir skelbia, kad greitu laiku savo portfelyje turės dar vieną įspūdingą pagrindinę plokštę, kuri pradžiugintų ne vieną kompiuterių entuziastą.

„Maximus VII Hero Alpha“ be nepriekaištingos išvaizdos turės ir labai įmantrių savybių rinkinį bei visas reikalingiausias jungtis. „Asus“ pranešė, kad pagrindinė plokštė gaus naują USB 3.1 kontrolerį, taip pat palaikys atminties dažnius iki 3800 MHz, turės penkių pakopų optimizacijas spartintojams, dvi  32 Gbps U.2 jungtis, skirtas NVMe, 2×2 802.11ac bevielio tinklo modulį bei daugelį kitų jungčių ir savybių.

Audio posistemė irgi pajautė „Asus“ prisilietimą, nes ant pagrindinės plokštės rasime specialiai apsaugotus kontaktus, ESS ES9023P skaitmeninio signalo į analoginį konverterį (DAC) su „Hyperstream“ technologija, 2 V įtampos ausinių stiprintuvą ir „Sonic SenseAMP“ technologiją.

„Maximus VII Hero Alpha“ prekyboje turi pasirodyti artimiausiu metu, o norintys daugiau informacijos apie šį produktą galite aplankyti „Asus“ svetainę, kur rasite išsamų pagrindinės plokštės aprašymą. Gaila, bet kol kas „Maximus VII Hero Alpha“ kaina nėra žinoma.

4 Komentarai

  1. luxx parašė:

    Nuorodą reiktų pakoreguoti, nes ji ne nukreipia į Hero puslapį. Hero Alpha linkas https://www.asus.com/Motherboards/ROG-MAXIMUS-VIII-HERO-ALPHA/

  2. Katonas parašė:

    Ačiū 🙂

    Atsiprašau už klaidą

  3. daimonass parašė:

    na kokie 500€ jai ne daugiau..

  4. TavoMama parašė:

    Mūsų bananų respublikoj bus kokie 350€, kitur – 300€. 500€ čia jau į X99 teritoriją lipama.

    Parašiau ir pažiūrėjau kainą – jop, Mindfactory 298€ 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.