„GeForce GTX 980 Ti“ bus pristatyta birželio 2 dieną

Pagaliau išaiškėjo kada sulauksime „GeForce GTX 980 Ti“ pristatymo. Tai bus padaryta „Computex 2015“ parodos metu, birželio antrą dieną, dideliame „Nvidia“ renginyje. Šis pristatymas bus gyvai transliuojamas „Twitch“ kanale.

Norime priminti, kad į „GeForce GTX 980 Ti“ bus montuojamas kiek apkarpytas „GM200“ grafikos procesorius, pilnai įgalintą lustą „Nvidia“ skiria tik GTX Titan X. Taigi, GTX 980 Ti turės 2816 CUDA branduolius, kurie veiks 1000/1076 MHz dažniais, o taip pat 176 TMUs ir tikriausiai 96 ROPs. 6 GB atminties su grafikos procesoriumi bendraus per 384 bit pločio atminties magistralę ir veiks efektyviu 7 GHz dažniu, generuojant 336 GB/s duomenų srautą. Vaido plokštei reiks papildomų šešių ir aštuonių kontaktų maitinimo kabelių. Kol kas kaina nėra oficiali, bet manoma, kad „GeForce GTX 980 Ti“ kainuos 699-749 JAV dolerius.

Būsimą pristatymą iš dalies patvirtina ir pasklidusios nuotraukos su partnerių vaizdo plokštėmis ir paruoštomis jų dėžutėmis. Gaila, bet kol kas matome tik gamyklinio „Nvidia“ dizaino „GeForce GTX 980 Ti“ vaizdo plokštes, nors buvo paskelbta, kad nuo pirmos dienos bus leidžiama prekiauti ir grafikos spartintuvais, kurie turės parterių patobulintas aušinimo sistemas.

2 Komentarai

  1. JisVisadaSalia parašė:

    AMD tai nors kainą normalią uždėtų išleisdami, o vat Nvidia tai leidžia anksčiau, kad dar spėtų "liūto" dalį pasiimti iš fanų, kol dar nepasirodė AMD ir neprivertė mušti kainos…
    Svolačiai 😀

  2. Katonas parašė:

    Ne tiek kiek svolačiai, o kiek gudrūs. Manau Nvidia tikrai žino gan tiksliai kokios spartos yra Fiji

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.