Melagingi pranešimai apie „Google Android 4.2“

Kai kurie portalai užsienyje bei Lietuvoje „užkibo“ už tinklapio „AndroidAndMe“ paskleistų visiškai realybės neatitinkančių gandų apie „Google Android 4.2“ operacinę sistemą, kuriuos tas pats portalas, praėjus vos vienai parai po paskelbimo, įvardino kaip „nerealius“.

Ką gi tokio sugalvojo „Google Android“ fanai? Visų pirma apie „Nexus“ ženklą, kurį neva galėtų naudoti bet kuris gamintojas, kuris šiuo metu išleidžia telefonus su „Google Android“ operacine sistema. Visų antra, apie modifikacijos centrą, per kurį būtų neva galima pakeisti operacinės sistemos išvaizdą, o visi telefonai su „Android 4.2“ OS, pagal numatytus nustatymus, naudotų tokią pačią vartotojo sąsają, panašiai kaip „Apple iOS“ ar „Windows Phone 8“ operacinėse sistemose. Visų trečia, „Project Roadrunner“ projektą, kuris neva leis telefonams veikti ilgiau su esamomis baterijomis.

Akivaizdu, jog Google tokių drąstiškų permainų tikrai nesiims, nes visad žadėjo laisvę savo partneriams. Šiuo metu aišku tik tiek, kad „Google Android 4.2” turės „Key Lime Pie“ kodinį vardą. Visa kita informacija yra tik fanų išgalvoti gandai, kaip ir nurodoma pasirodymo data.

1 Komentaras

  1. ironvolf parašė:

    Originalas užsikabino irgi xD

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.