„Nvidia“ dovanoja „The Witcher: Wild Hunt“ GTX Titan X savininkams

„Nvidia“ jau seniau anonsavo, kad „The Witcher: Wild Hunt“ bus akcijos dalis, kurios metu žaidimas dovanojamas įsigijusiems „Maxwell“ architektūros vaizdo plokštes. Ši žinia, galėjo kiek nuliūdinti žmones, kurie „Maxwell“ lustą turinčią vaizdo plokštę nusipirko kiek anksčiau, nes jie papildomo bonuso negavo. Dabar turėtų suklusti „GeForce GTX Titan X“ savininkai, nes jie nemokamą žaidimą gaus net jei vaizdo plokštę pirko prieš akcijos paskelbimą.

Norint pasinaudoti šiuo pasiūlymu jums reikia susiinstaliuoti „GeForce Experience“ programėlę ir naujausias „Nvidia“ tvarkykles.  Toliau sekant šiuos nurodymus, jeigu turite GTX Titan X, gausite nemokamą „The Witcher: Wild Hunt“ kodą.

9 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    Galetu ir gtx 970 taip padalinti.

    Ir kai buvo akcija, tai ja dalino pardavejai. Buvo ten tik tam tikros siuntos. Zodziu, kiek tu kodu lietuvoje iki pardavimo atejo, patys galite speti.

    Siunciau laiskus 🙂 galvojau gal atskirai atsius, buvo tokia galimybe, bet pasirodo ne Lietuvai 🙂 O lietuvoje kiek zinau kazkiek tokiu ploksciu tik Skytech pardave. Kiti pardavejai (neminesiu ju konkreciai) apsimete nieko nezinantys. Ne tai kad labai gaila uz zaidima susimoketi, bet kazkaip is principo norejosi gauti ta zaidima, jei jau zadejo.

  2. Katonas parašė:

    Teoriškai neturėtų būti pagal jokius regionus. Turi Titan X – gauni žaidimą, bent aš taip suprantu.

  3. Jordan parašė:

    Jo šeip produkto kodą nusiunti jiems ir turėtų atsiųsti witcher 3 kodą.

  4. vacoum parašė:

    To Jordan. Kam nusiunti? Nes gavau atskayma, kad kodas turi buti ant pirkimo kvito atspausdintas. Nes neradau tokios info, kad nvidijai siusti. Jei turi, tai pasidalink. Buna atskiros regionines akcijos, kur galima nusiusti produkto koda su foto. Bet jos galioja tam tikriems regionams tik.

  5. Jordan parašė:

    Kokio dar kvito jei online pirkai. Turi būti kažkokia produkto registracija pas gamintoją, priklausomai nuo brando.

  6. vacoum parašė:

    rasiau laiska gamintojui, ir gavau atsakyma. Zodziu reklamos daug, bet realybeje kitaip. Gamintojas atsake, kad sia akcija grynai vykdo Nvidia savo iniceatyva. Kai kuriuose regionuose yra atskiros akcijos plius Nvidia ten susitare su net nezinau kaip tiksliai, ar tai tam tikrais pardavejais ar tai tam tikrais platintojais.

    Pvz sutarta ir su gamintojais, bet pvz su Asus tai vos ne Malaizijoje tiktais.

  7. Katonas parašė:

    Tai juokingai tada čia gaunasi, pasiskelbia, kad visiems, o realybėje tik kažkam 🙁

  8. vacoum parašė:

    realiai siunciau tris laiskus 🙂 dar va nvidiai nenusiunciau, bet atsakymas buna : ieskoti akcjos arba klausti pardaveju. Nemazai ir googlinau. Paskui dar skambinau per pardavejus, tai kai kurie isvis apsimeta pirma karta girdintys. TIk skytech sake turi kelias plokstes is akcijos.

    Arba Lietuva yra kaimas ir ta akcija pas kazka kiseneje atsidure, paskui prastums zaidimu kodus savo draugams papigiai.

    P.s. pats pirkau 970 akcijos periodu, tai kazkaip piktoka… melaginga reklama gaunasi.

  9. Katonas parašė:

    Nu kai perki tai tikrai pagal mažmenininkus gaunasi, nes jei nedalyvauja tas iš kurio perki ir viskas. Atsimenu buvo skandalas, kad newegg AMD žaidimų kodus dalindavo ir perkantiems Nvidia, tai matyt jie ten laisvai juos gauna ir nelabai turi atsiskaityti.
    Patarčiau rašyti nvidia, visgi 70 eurų, ar kiek ten kainuoja tas raganius, yra nemažas pinigas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.