RTX 2080 Ti sparta „Shadow of Tomb Raider“ žaidime dabar yra nuvilianti

„nVidia“ savo renginyje visaip šlovino Ray Tracing technologiją naudojančius žaidimus dėl puikaus šviesos pasiskirstymo ir atspindžių bei daug realistiškesnių šešėlių. Reikia sutikti nauji efektai prideda daug daugiau realistiškumo, bet kokia kaina tai vyksta?

Du tinklapiai ( PCGAMESN ir PCHardware.de) praneša, kad jiems „Shadow of Tomb Raider“ su RTX 2080 Ti vaizdo plokšte ir naudojant viso labo 1080p raišką nebuvo sklandus. Kai kada sparta krisdavo vos iki 33 kadrų per sekundę. Tai yra tikrai nuviliantis rezultatas naujos serijos flagmanui, kuris kainuoja virš 1000 eurų. Tiesa, kol kas nėra žinoma, kokią spartą žaidime ta pati vaizdo plokštė pasiektų jei nebūtų įgalintas Ray Tracing efektas. Dar viena detalė, kad „Shadow of Tomb Raider“ žaidime Ray Tracing efektai nėra galutinės stadijos, nors pats žaidimas bus išleidžiamas jau už mėnesio. Manoma, kad Ray Tracing efektai į žaidimą bus įdiegti vėliau su papildymu.

Bet kokiu atveju šios naujos technologijos atėjimas atrodo kiek skubotas, nes net pati galingiausia naujos 20-os serijos vaizdo plokštė negali su tuo susitvarkyti. Iš karto kyla klausimas, kaip su Ray Tracing tvarkysis dar silpnesnės RTX 2080 ir RTX 2070 vaizdo plokštės? Lengvai galime pasakyti, kad sunkiai.

53 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Gal dar anksti biski. Nes nei driveriu, nei zaidimo… Ka jie ten su kuo testuoja? Cia mazdaug kaip i masina koki tepala pilti. Ai gal toki. O kiek, nes net matuokles nera? Ai gal tiek. O po to sako, kazkaip nelaiko tie ju varikliai dar.

  2. pasimetes parašė:

    „Silpnesnės RTX 2080 ir RTX 2080“ atsiprašau, kad kabinėjuosi 🙂

  3. SarzzeR parašė:

    Geriau greičiau atsirastų išleistų žaidimų testai, o ne būsimų.

  4. Strelok parašė:

    Rediscover 1080p 30 fps by Nvidia :)))

  5. MMM parašė:

    manau sios vaizdo plokstes labiau skirtos zaidimu kurejams, kad pagal jas galetu zaidimus testuotis 😀
    pabreziu – testuotis, nes kuria tai jie su savo profisinemis

  6. Denero_neonas parašė:

    jei turit 1080ti tai sita karta skipinkit 100%, del geresnio apsvietimo ir seseliu ismest 1000 y bala neapsimoka.

  7. Gnytasis parašė:

    Nu jau kai bus testai man profesoriai patarsit kuria pirkt ar 1080 ti ar kokia 2080. Nes dabartine 560ti butina keist 😀

  8. koloniukas parašė:

    Nu čia jau reiks nors vieną 1080 ti pasikeisti, vien dėl rtx ir 30 fps 😀 Bet dar ilgai teks laukti kol waterforce modeliai pasirodys 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.