Aiškėja „Nvidia GeForce GTX 970“ specifikacijos

 Kaip ir buvo galima tikėtis artėjant GTX 970 ir GTX 980 pristatymo datai daugėja ir informacijos susijusios su šiomis vaizdo plokštėmis. Jeigu konkrečiau, panašu, kad atskleista kas gi slepiasi po GTX 970 aušintuvu.

Nuotraukos ir vaizdo plokštės duomenys nutekinti iš kažkieno testavimo labaratorijos, o iš užrašo galima teigti kad tai „Galaxy“ firmos produktas. Ant PCB plokštės matosi 6 ir 8 kontaktų maitinimo jungtys, kai tuo tarpu senesnėse nuotraukose kur buvo naudojamas gamyklinis dizainas buvo pasitenkinta 6+6 maitinimo jungtimis. 

Dabar apie patį lustą, jame bus bus 1664 CUDA branduoliai, kurie veiks 1050 MHz dažniu, boost režime dažnis galės pakilti net iki 1178 MHz. Atminties kiekis, kuris jau žinomas iš ankščiau, bus 4 GB, o magistralė jungianti su grafikos procesoriumi – 256 bit. Efektyvus atminties dažnis 7012 MHz. ROPs skaičius nieko nenustebins, gausime tradicinius 32 vienetus. Su TMUs nėra viskas aišku iki galo, bet turėtume išvysti 138 blokus.
 
Ši „Galaxy“ vaizdo plokštė turėjo progos išgliaudyti „3dMark 11“ testą, kuriame surinko X3963 taškus, kas mums išduoda, kad šios vaizdo plokštės pajėgumas yra tarp GTX 780 ir GTX 780 Ti.
 

2 Komentarai

  1. JisVisadaSalia parašė:

    Jau erzina mane, greičiau paleistų jas į apyvartą – noriu pažiūrėt kainos kokiame segmente bus. Jei kainos bus tame pačiame segmente kaip ir sparta… Tada ką aš žinau…

  2. daimonass parašė:

    Tai taip ir bus. Kaip visada 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.