AMD išleido „Catalyst 14.9 WHQL“ tvarkykles

 AMD pagaliau nutraukė Beta tvarkyklių serija ir išleido sertifikuotas „Catalyst 14.9 WHQL“ tvarkykles. Atnaujinime rasime, oficialų „R9 285 Tonga Pro“ lusto palaikymą, spartos prieaugius žaidimose, testuose bei klaidų pataisymus.
Žaidimų sąrašas kuriuose padidėjo sparta tikrai nemažas: „Bioshock Infinite“,
„Company of Heroes 2“, „Crysis 3“, „GRID Autosport“, „Murdered: Soul Suspect“, „Plants vs. Zombies“, „Batman:Arkham Origins“, „Wildstar“, „Tomb Raider“, „Watch Dogs“, „Assassin's Creed IV“, „Lichdom“ ir „StarCraft II“. Pranešama, kad spartos prieaugis turėtų varijuoti nuo 5% iki 50%. Mėgstantys daryti 3DMark testus irgi sulauks geresnių rezultatų.
Su šiuo atnaujinimu taip pat išspręstos mirgėjimo problemos su tam tikromis konfiguracijomis. Užsimenama ir apie pataisytą „plyšinėjimo“ efektą naudojant AMD vaizdo plokštes CrossFire režimu.
Tvarkykles galite parsisiųsti iš AMD svetainės.
 

7 Komentarai

  1. aiwaris parašė:

    is po uzdate tikrai pasijaute ant watch dogs fps gan padidejo kaip ir ju stabilumas pagerejo ant kitu game dar nebandziau tai nieko negaliu pasakyt.

  2. IFeelYou parašė:

    Pagaliau. Man irgi pasijautė, bet ant 3D Mark rezultatų. Ir šiaip pataisė keletą bugų.

  3. JisVisadaSalia parašė:

    3 paskutines versija bandžiau įsirašyti, bet neinstaliuoja man Catalyst Control Centre ir viskas. Turiu nuo pereitos savaitės laikinai 6970.

  4. aiwaris parašė:

    pries rasydamas naujus driver istrink svariai senus su http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html ir pasirink kd tai darytu per safe mode

  5. JisVisadaSalia parašė:

    Tris dienas vargstu. Ko tik nebandžiau. Bandžiau ir šitą DDU su safe mode. Tik nebandžiau kartu su Intel ištrinti safe mode. Reikės pabandyti.

  6. IFeelYou parašė:

    Man irgi buvo ta problema. Asmeniškai man padėjo šitas sprendimas: http://www.brightsideofnews.com/2012/04/04/guide-how-to-completely-uninstall-amd-graphics-drivers/
    Plius reikia viską papildomo ką iš AMD instaliavai taip pat ištrint per Remove Programs.

  7. JisVisadaSalia parašė:

    Nieko nesigavo, kol nepatikrinau su savo HTPC, kuris turi WIN 8. Šiaip tikrinau kai ką tiktą dėl refresh rate nustaytmo. Tai perrašius iš WIN 7 į WIN 8 instaliavo viską kaip priklauso ir nebėra jokių problemų nei su didesniu refresh rate nustaytmu nei su pačiu CCC.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.