AMD parodė „Fiji“ (video) (atnaujinta)

AMD paviešino labai trumpą video pavadinimu „It's Coming“ (angl. ji ateina) ir oficialiai parodė „Fiji“ plokštės maketą. Iš šio trumpo gundomojo filmuko nesužinome nieko naujo ir galime pamatyti  tik būsimo AMD flagmano šoną.

Tuo tarpu „TechPowerUP“ kuriama diagnostikos programėlė GPU-Z  atnaujinta iki 0.8.3 versijos ir dabar palaikys ne tik greitai pasirodysiančią GTX 980 Ti, bet ir „Fiji“ lustą turinčias vaizdo plokštes su kol kas nežinomu pavadinimu. 

 

Atnaujinta:

Pasirodė dar viena „Fiji“ grafikos spartintuvo nuotrauka. Joje matome keletą iki šiol nežinomų detalių. Vaizdo plokštė neturi jokių ventiliatorių (bent jau matomų), o vandens aušinimo radiatorius prijungtas prie galo, o ne prie šono kaip buvo R9 295X2 atveju. „Fiji“ turi du aštuonių kontaktų maitinimo kabelius, tad nauja plokštė reikalaus gera maitinimo bloko ir vartos nemažai energijos. 

5 Komentarai

  1. CactusDude123 parašė:

    Wow, kiek daug informacijos!

  2. IFeelYou parašė:

    Iškart aiškiau pasidarė pamačius video 🙂 Kaip ir daugiau nereikia informacijos, perkam.

  3. Katonas parašė:

    Na man atrodo AMD piarą varo nerealų, kas diena vis trupina trupiną ką nors jei ne savo tai kitų rankomis. Ne duok dieve kokį š*dą išleis…

  4. vacoum parašė:

    nezinau nezinau…. speju atminties pagal sutarta kaina negauna. O kai isviaziuos 3D atmintis, tai NVidia irgi ja kraus i savo v.k.

    Tad klausimas , kuo AMD turi konkurencingo be 3D atminties? Nes jei Nvidia isleis:
    1. Mazesniu technologiniu procesu
    2. Dar naujesnes architekturos
    3. 3D antros kartos atmintis

    ka tada AMD darys ?

  5. Katonas parašė:

    Na per pastaruosius naujų techproceso įvaldymus AMD visada priekyje buvo, bet dabar su dar daugiau atleistų darbuotojų niekas nežino kaip gali būti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.