„MSI“ anonsuoja „GTX 980/970 GAMING“ vaizdo plokštes

 „MSI“ nesnaudžia ir skuba mums pristatysi savo naujas GTX 900 šeimos „Nvidia“ vaizdo plokštes. Kompanija pirkėjus bandys suvilioti „Gaming“ prierašą turinčiais vaizdo spartintuvais. Pradžiai pirkėjams bus pasiūlyti du nauji „Gaming“ serijos produktai, „GTX 970 GAMING 4G“ ir „GTX 980 GAMING 4G“. Labiau besidomintys „MSI“ produktais nesuklys manydami, kad aušinimu rūpinis atnaujintas „Twin Frozr V“ aušintuvas. Kompanija nenuvils ir mažiau reiklių pirkėjų, bus pasiūlyti gaminiai turintys gamyklinį „Nvidia“ dizainą, o ir už priimtinesnę kainą. 

„Twin Frozr V“ aušinimo sistemos naujovės nudžiugins ne vieną. Pasak „MSI“ naujasis aušintuvas stipriai lenkia prieš tai naudotus aušinimo sprendimus. Nauji 10 cm TORX tipo ventiliatoriai užtikrins didelį oro srauta tuo pat metu veikdami labai tyliai. Pats aušintuvas pertvarkytas pagal „SuperSU“ dizainą, kuris padidina karščio vamzdelių efektyvumą ypač panaudojus oro tėkmės kontrolės technologiją. Kita puiki aušintuvo savybė, kad esant minimaliai grafikos procesoriaus apkrovai ir žemom temperatūrom „Twin Frozr V“ ventiliatoriai nesisuka ir taip nesukelia jokio garso. Kitas įdomus ventiliatorių bruožas, jie gali suktis skirtingu greičiu nepriklausomai vienas nuo kito, o greitį nustato po ventiliatoriais esančių komponentų temperatūra. 
Norintys įsigyti „GTX 980 GAMING 4G“ turėtų nesnausti, nes kurį laiką į komplektaciją bus pridedamas nemokams „MSI GAMING“ pelės padas, ši akcija vyks tik ribotą laiko tarpą.
 

2 Komentarai

  1. alonzo2 parašė:

    Turiu GTX 760 su twin Frozr IV ausintuvu, kolkas geriausia ka turejau… Gigabyte windforce ant gtx 560Ti nuvyle….

  2. ZeroFM parašė:

    na gal nelygink su 2m senesne technologija …

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.