MSI pirmieji gavo „Windows 10“ WHQL sertifikatą

MSI tapo pirmuoju pagrindinių plokščių gamintoju gavusiu „Windows 10“ oficialų WHQL sertifikatą. Tai reiškia, kad produktai turintys sertifikatą yra pilnai suderinami su „Windows 10“ operacine sistema.

Pirmoji motininė plokštė gavusi oficialų „Windows 10“ WHQL sertifikatą yra „H81M-P33“, kiti produktai bus sertifikuojami artimiausiu metu. Iki naujausios „Microsoft“ operacinės pasirodymo birželio gale dauguma MSI produktų tikriausiai turės šį sertifikatą. Tad turintieji MSI pagrindinę plokštę ir norintys atsinaujinti iš senesnių „Windows“ tai galės padaryti jau pirmą „Windows 10“ išleidimo dieną  negalvodami apie kažkokius nesuderinamumus.

5 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    kazko nesuprantu.

  2. Katonas parašė:

    Yra sertifikatai Microsofto WHQL (Windows Hardware Quality Labs), jų metų testuojama programinė įranga ar aparatinė įranga dėl suderinamumo su Windows. Jei esi pastebėjęs kai instaliuojant tam tikras programas be WHQL meta langą ar norite instaliuoti šią programa nes ji iš nepatikimo ar nežinomo šaltinio, na pažodžiui čia iš atminties.

  3. vacoum parašė:

    bet kazkaip cia windozai turi buti suderinti ne atvirksciai. Matkos darbas yra sujungti atskiras kompo dalis ir toliau savo darba biosas atlieka. O jau windozu draiveriai turi buti suderinti su gelezimi. Ar maisau kazka?

  4. Katonas parašė:

    A velniai žino kam jie testuoja, matyt reikia. Trumpai tariant yra sertifikatas – nėra bėdų.

  5. BC00 parašė:

    Už tą WHQL sertifikatą dar reikia susimokėti, todėl pradėta manyti, kad ne pačius geriausius laikus išgyvenanti AMD labiau linkusi į beta tvarkykles, nei WHQL. Nors dabar bet kokių tvarkyklių leidimas Radeon’ams beveik visiškai sustojęs.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.