Nespėjus atsinaujinti į „Windows 10“ vėliau teks mokėti

Siekdama užsitikrinti pardavimus, kurie pasiektų dešimtženklį skaičių, „Microsoft“ ypač reklamuoja sukurtą strategiją, kuri leis „Windows 7“, „Windows 8“ ir „Windows Phone 8.1“ savininkams nemokamai persikelti į „Windows 10“ operacinę sistemą. Deja, tam nebus duota marios laiko.

Partneriams skirtame bloge buvo paviešinta, kad nemokamai atsinaujinti į Windows 10“ bus galima per pirmuosius metus, skaičiuojant nuo operacinės sistemos išleidimo datos. Nespėjus sutilpti į duotą terminą vėliau atsinaujinimas bus apmokęstintas. Kiek – neaišku, tačiau prisiminus ankstesnių atnaujinimų kainas galima tikėtis 99 – 129 USD įkainio (priklausomai nuo versijos).

 

"Microsoft will offer a free upgrade to Windows 10 for qualified Windows 7, Windows 8 and Windows Phone 8.1 devices in the first year. After the first year, upgrades will be paid via boxed product and VL Upgrades."

5 Komentarai

  1. ToBeX parašė:

    Metai laiko – manau daugiau negu uztektinai

  2. Katonas parašė:

    Kiek ankščiau girdėta piratai teoriškai galės atsinaujinti, bet atnaujinimų negaus + kažkoks vandens ženklas ant ekrano, kad naudojami nelegalūs Windows 🙂

  3. vacoum parašė:

    to Katonas. Piratai gaus atnaujinimus, bet ne visus. Gaus atnaujinimus susijusius su saugumu, bet negaus susijusiu su "patogumais".

    Nors kartais tai gali buti ir pliusas. Pvz man po android atnaujinimo i 5 versija, minusu gal 10 kart daugiau negu pliusu (cia siaip pavyzdys).

  4. Katonas parašė:

    Aš tai gal ir blogai darau, bet atnaujinimai pas mane visada išjungti Windows. Po kurio laiko tikrai viskas sulėtėja dėl tų atnaujinimų. Ir esu ne iš vieno girdėjęs, kad daro kaip aš.

  5. vacoum parašė:

    to Katonas. Labai gerai darai. Kazka dariau mokslinius darbus univere. Univere buvo isskirtas kompas bla bla, sukosi ten vos ne savaite. Galvoju grisiu, paziuresiu, ar sekmingai ten apsisikaiciavo. Ir ka manai, windozu updeitas suveike ir kompas restartavosi. 😀 Cia blogiu blogis. Karta i menesi norui esant ranka galima prasukti tuos updeitus.

    Isvis updeitai blogis siais laikais (nebent saugumo spragu istaisymai). 90%mano patirtimi jie tik ka nros sugadina,… skype versijos…turiu issiaugojes senesni skype insstala. ir t.t.t.t..t. jei kazkas veikia ir tu tuo daiktu patenkintas – jo updeitinti nereikia. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.