Oficialiai pristatytas 6″ QHD ekraną turintis „Google Nexus 6“

Nelaukdamas jokio ypatingo renginio „Google“ vakar pristatė „Motorola“ kompanijos pagamintą „Nexus 6“ išmanųjį telefoną, kurį varys „Android 5.0 Lollipop“. Telefonas turi 6 colių 2560 x 1440 pikselių ekraną (496ppi).

Po aukščiausios kokybės ekranu slepiasi „Qualcomm Snapdragon 805“ mikroschemų rinkinys su 2.65GHz keturių branduolių „Krait 450“ CPU ir 3GB operatyviosios atminties. Gale galite rasti 13MP f/2.0 kamerą su dviguba blykste. Vidinės atminties yra 32GB arba 64GB, tačiau nėra microSD lizdo.

Priekyje yra du stereo garsiakalbiai ir 2MP priekinė kamera.

Kartu komplektuojamas 3,220mAh akumuliatorius, kurio vartotojas negalės pakeisti pats. Tačiau jis turi „Turbo Charging“ funkciją, kuri leis naudotis telefonu 6 valandas tik po 15 minučių trukmės įkrovimo. „Google“ pažada, kad „Nexus 6“ bus galima be problemų naudotis 24 valandas.

Išankstiniai „Motorola Nexus 6“ užsakymai bus priimami nuo spalio 29dienos, o prekyboje pasirodys kažkada lapkritį. 32GB „Midnait Blue“ arba „Cloud White“ spalvos telefonas be sutarties  „Google Play Store“ parduotuvėje kainuos nuo 649 JAV dolerių.

 

4 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Saboniui telefonas, man – planšetė.

  2. PhaNtoM parašė:

    Blykstė kaip ir nelabai dviguba… Ji juosia visą kamerą.
    Baterija tikrai ne 2220mAh, o 3220. 🙂
    Šiaip labai viliojančiai atrodantis telefonas, nugarėlė graži, priekis galbūt galėtų būti kiek išvaizdesnis, bet dydis… Tokio jau praktiškai nebeįmanoma nešiotis kišenėje, nebent kokiuose saggy džinsuose.

  3. vrmtm parašė:

    Išvaizdesnis priekis? Čia tipo būtų panašiau į unitazo dangčius kaip kad s4 s5 ir kitus? Nu ačiū bet gal ne. Puikus nexus’inis stilius.

  4. alonzo2 parašė:

    Visi jau buvo iprate, kad nexus serija buvo puikus analogas visiems flagmanams uz labai gera kaina, dabar pamirskit tuos laikus 🙁

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.