„Steam“ kompiuteris populiaresnis nei daugelis tikėjosi

Skeptiškai nusiteikę manė, kad „Valve“ be reikalo ėmėsi kurti „Steam“ kompiuterį, nes ši rinka ir taip perpildyta. Naujam įrenginiui reikės kovoti tiek su asmeniniais kompiuteriais, tiek su konsolėmis, be to šis projektas jau kelis kartus buvo atidėtas.

Bet pirkėjai mano kiek kitaip. Išankstiniams užsakymams skirta „Steam“ kompiuteriu partija išpirkta per mėnesį. Tiesa, niekas nežino koks kiekis šių kompiuterių buvo parduota. Užsisakę iš anksto savo žaidimų dėžutę gaus nuo spalio 16 dienos, bet šis „Steam“ pasiūlymas jau baigėsi. Dabar net jeigu įvykdysite išankstinį užsakymą, kompiuterį gausite tik lapkričio 10 dieną, kai įvyks šio įrenginio oficialus pristatymas.

„Steam“ kompiuteris turės išskirtinai jam „Linux“ pagrindu sukurtą operacinę sistemą – „Steam OS“. „Valve“ dirba su trečiosiomis šalimis, tokiomis kaip „Alienware ar „Syber“, kurios ir kuria „Steam“ kompiuterius. Jų kainos varijuos 450-1500 JAV dolerių ribose. Tai gan didelis kainų skirtumas, todėl dabar labai sunku pasakyti kokius komponentus pamatysime ar kokias funkcijas turės šie kompiuteriai. 

3 Komentarai

  1. Jordan parašė:

    Tai, kad jau yra berods amazone. Bent jau alpha jei neklystu.

  2. Mekis parašė:

    Niekaip nesuprantu kam pirkti ta nesamone, kai pc gali susideti kaip nori ir turesi ka sudesi. O cia kas? Dar viena konsole?

  3. Katonas parašė:

    Cia gaunasi toks kaip konsoles ir pc misrunas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.