„Patriot Viper V380“ – tiems, kam patinka daug žemų dažnių

Intro

Mes jau bandėme ne vieną „Patriot“ kompanijos periferijos produktą ir daugumoje atvejų įspūdis buvo teigiamas. Labiausiai mums patiko „Patriot“ pelės ir klaviatūros, o bandytos V370 ausinės turėjo šiokių tokių trūkumų, bet ir kaina buvo atitinkama. Dabar bandysime „Patriot V380“ ausines, kurios yra kompanijos headset’ų flagmanas ir kainuoja kur kas brangiau nei V370. Bus tikrai įdomu pasižiūrėti, ar „Patriot“ ausinių segmento flagmanas gali prilygti daug brangesnėms premium segmento ausinėms. To tikrai galime tikėtis, nes su kita periferijos įranga „Patriot“ tai pavyksta padaryti.

Trumpai galima pasakyti, kad „Patriot Viper V380“ turi dideles 53 mm membranas (angl. Driver), kas nuteikia maloniai, nes daugelis brangesnių ausinių tenkinasi 50 mm membranomis. Žinoma, galutiniam variante ne taip svarbu specifikacijos, bet svarbiau gera garso kokybė, o kaip tai pasiekiama – nėra taip svarbu. Tad dar pažiūrėsim ar didesnės membranos pasiteisina ar ne. Taip pat gauname šių laikų būtinybę – RGB apšvietimą. Be RGB dabar negalima įsivaizduoti jokio brangesnio žaidėjams skirto produkto. Kokia paklausa – tokia ir pasiūla. Apie viską plačiau paskaitysite apžvalgoje.

6 Komentarai

  1. Andr parašė:

    Ėėėėė, chebra! Juk galit tiesiog filmuoti review, mesti į Youtub’ą 🙂
    Beje, galėjot pradėti nuo kainos 😀
    O šeip ačiū už apžvalgas

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Taip geras dalykas video apžvalgos, bet dažniausiai nėra tam laiko. Dabar, karantino metu, gal ir būtų to laiko, bet tech galimybės labai ribotos, aišku gal ir užtektų tiek kiek yra, esu kelis video daręs. Problema, kad ant tuščio kanalo apžvalga nelabai patinka tiems kas sample siunčia, nes peržiūrų mažai. Aišku, darytum daugiau apžvalgų, daugiau peržiūrų, bet tada grįžtame prie to pačio nelabai laiko ir tech galimybių yra, nes reikia specialiai ruoštis, paskui vėl viską tvarkyti. Turint studiją būtų galima daryt jau tuos video, bet bute labai problematiška. Rašant tekstą, kiek laiko turėjai prisėdai, paskui po kurio laiko pratęsei darbus.

    • TomasP parašė:

      Seni Technews vilkai yra mate apžvalgą iš technews youtubiese.

  2. BC00 parašė:

    Tai situacija dabar jau net tokia klostosi, kad kai kurie gamintojai net nebesutinka bendradarbiauti jei nėra YT kanalo. Eina lengviausiu būdu, ieško influencerių ir nieko nesuprantančio lengvo grobio. Shame.

    Jeigu į temą. Kad V380 didelis žingsnis į priekį nuo V370 aišku (bet ir kaina gerokai didesnė), o kaip bandant palyginti su tokiomis kaip ASUS H5? Kieno pranašumas?

  3. Mindaugas Klumbis parašė:

    Kai gamintojams tikrai rūpi pirkėjai tai sugeba ir kainas pareguliuot. Pamatė Patriot po apžvalgos, kad kaina ausinių per didelė ir per savo svertus pasiekė, kad dabar V380 headsetą pas mus galima nusipirkti už 60 €. Galėtų visi taip gamintojai elgtis 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.