MSI atnaujina FM2+ motininių plokščių seriją

MSI reaguodama į AMD planus išleisti „Godavari“ APU procesorius mums paruošė atnaujintas FM2+ lizdo motinines plokštes, kurios pasiūlys dar daugiau jungčių bei funkcionalumo. Naujo modelio pagrindinės plokštės turės modelių atitinkančių ATX, micro-ATX ir mini-ATX standartus, tad išsirinkti galės kiekvienas.

Atnaujintos motininės plokštės skirtos ne tik greitai pasirodysiantiems „Godavari“ procesoriams, bet ir išlaikys atgalinį suderinamumą su „Kaveri“, „Richland“ ir „Trinity“. Neverta nė sakyti, kad MSI pagrindinės plokštės turės jungčių įvairovę: integruotą Gigabit LAN, PCI Express 3.0 x16, SATA 6 Gb/s, USB 3.0 bei reikiamas vaizdo išvestis.

Šios MSI serijos flagmanu yra  „A88X-G41 PC Mate V2“ ATX standarto pagrindinė plokštė. Kaip ir dera šiuolaikinei motininei plokštei ji turės PCI Express 3.0 x16 jungtį, o taip pat vieną PCI Express 2.0 x4 ir dvi PCI Express x1 jungtis, neužmiršti ir senesnių garso ar tinklo plokščių savininkai, jiem paliktos trys PCI jungtys. Standiesiems diskas prijungti gausime šešias SATA 6 GB/s jungtis. Motininė plokštė iš viso turi 14 USB portų iš kurių keturi yra USB 3.0. Neverta nė sakyti, kad „A88X-G41 PC Mate V2“ turi Gigabit Ethernet jungtį, kas įgalins didelius greičius siunčiantis failus. Pagrindinė plokštė iš viso palaikys iki 32 GB DDR3-2133 atminties, kurią galėsime talpinti į du lizdus. Kadangi tai APU procesoriams skirta motininė galinėje dalyje rasime HDMI ir D-Sub vaizdo išvestis. Be visa to pagrindinė plokštė turi visas MSI gaminam būdingas savybes ir patobulinimus tokius kaip: „Military Class 4“ komponentai, „Military Class Essentials“, „OC Genie 4“, „Click BIOS“ ir „Command Center“.

Visas MSI naujas pagrindines plokštes rasite oficialiame tinklapyje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.