„Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth“ palaikys „AMD Mantle“

„Civilization“ žaidimų serija tikrai turi didelį būrį ištikimų gerbėjų, kurie tikrai liks patenkinti  atskriejusia žinia apie naujausių technologijų panaudojimą sekančioje dalyje. Šio žaidimo kūrėjai nusprendė, kad jiems irgi reiktų įšokti į „Mantle“ traukinį ir su ta pačia aparatine įranga išspausti daugiau spartos savo žaidime.

Naujojoje „Sid Meier's Civilization: Beyond Earth“ dalyje viskas kiek pasikeis, vietoj bandymų užkariauti mūsų žemę, galėsime pabandyti kolonizuoti kitas planetas. Net nereikia sakyti, kad ir toliau eiga vyks ėjimų pagalba, bet manau visiem įdomu kaip gi atrodys tiek metų nekeistas žaidimo modelis, kai savo civilizacijos kūrimą pradėdavome nuo senųjų laikų.

Manoma, kad dėka „Mantle“ šiuo žaidimu mėgautis galės ir „AMD Kaveri“ savininkai, išlaikydami priimtiną spartą, bei tuo pačiu neatsisakant akiai mielos grafikos, žinoma tai bus galima tik iki 1080p rezoliucijose.

Pasak kūrėjų „Firaxis“ žaidimą galės įsigyti „Windows“, „OS X“ ir „Linux“ (per „Steam“) vartotojai, gaila, bet šios dalies reikės laukti iki rudens.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.